[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/session.php on line 2184: Array to string conversion
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4529: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4531: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4532: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4533: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
KotOR2.pl - Forum • Zobacz wątek - TSL Restored Content Mod "FINAL" 1.5 version

Zaloguj | Zarejestruj




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: TSL Restored Content Mod "FINAL" 1.5 version
PostNapisane: 14 mar 2010, o 23:18 
ModOrator roku
ModOrator roku
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 cze 2007, o 15:17
Posty: 1838
Ostrzeżenia: 0 / 4
NOWSZA WERSJA DOSTÊPNA TUTAJ!


Ostatnio edytowano 24 cze 2010, o 18:07 przez zbyl2, łącznie edytowano 3 razy

Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł: Re: TSL Restored Content Mod "FINAL" 1.5 version
PostNapisane: 14 mar 2010, o 23:22 
Uczeń
Uczeń
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 7 mar 2009, o 16:35
Posty: 334
Lokalizacja: Wrocław
Ostrzeżenia: 0 / 4
Brawo Zbyl... Szkoda, że się na weekend nie wyrobiłeś ;) Jak dokończę fallouta 3 to zabieram się za twoje arcydzieło :) Wielkie dzięki!

Edit: nie da się ściągnąć... :P Pisze, że wyczerpałem limit ściągnięć.

_________________
Obrazek
Obrazek


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2010, o 23:54 
Student
Student
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 mar 2006, o 11:18
Posty: 431
Ostrzeżenia: 0 / 4
Witaj !

Otóż jestem na ostatniej planecie, podczas misji zdalniakiem. Tak więc po odwiedzeniu 4 okrętu, przychodzi G0-T0, zaraz po nim dołącza HK47. I gra staję, nadal steruję zdalniakiem, a G0-T0 oraz HK po prostu stoją koło siebie...

Proszę zdjęcie.

Obrazek

_________________
„Imperium, przez wieki podzielone, musi się zjednoczyć; przez wieki zjednoczone, musi się podzielić."


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2010, o 23:56 
ModOrator roku
ModOrator roku
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 cze 2007, o 15:17
Posty: 1838
Ostrzeżenia: 0 / 4
Bondzik, która wersja moda? ;)


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2010, o 23:58 
Student
Student
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 mar 2006, o 11:18
Posty: 431
Ostrzeżenia: 0 / 4
Wpierw grałem na wersji 1.4 - Jednak po nie udanej próbie, zainstalowałem najnowszą finalną wersje. I Cóż, bez zmian.

_________________
„Imperium, przez wieki podzielone, musi się zjednoczyć; przez wieki zjednoczone, musi się podzielić."


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 14 mar 2010, o 23:58 
Wybraniec
Wybraniec
Dołączył(a): 8 sty 2010, o 15:15
Posty: 108
Ostrzeżenia: 0 / 4
Kiedy będzie download działał? Bo nie wiem czy spać iść :P

Również się cieszę z moda i trochę mnie zaskoczył przeskok z 0.9 do 1.5, brzmi tak, jakbyś dołożył drugie tyle do poprzedniej wersji :)

I istnieje jakiś changelog?

Pozdrawiam.

Edit: Widzę, że wystarczy się zarejestrować :) Głupia Panda, niegrzeczna...


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:04 
ModOrator roku
ModOrator roku
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 cze 2007, o 15:17
Posty: 1838
Ostrzeżenia: 0 / 4
@Bondzik, po instalacji 1.5, aby wszystkie zmiany się zapisały należy wczytać sava przed wejściem do tego modułu po raz pierwszy.
Swoją drogą, błąd ten był poprawiony w którymś patchu wcześniejszym :)

@Panda, open beta już się nazywała 1.4. 0.9 istniało jeszcze zanim ogłosiliśmy moda.
A download - działa. W razie problemów, za niedługo powinien się mod pojawić również na KotorFiles...


A changelog byłby za długi, więc nie sądzę żeby komuś się chciało go pisać.


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:06 
Student
Student
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 mar 2006, o 11:18
Posty: 431
Ostrzeżenia: 0 / 4
Tak próbowałem, tzn. Wczytywałem wcześniejszą lokacje. A dokładniej te, przed wejściem do "otchłani" czyli jeden teren do wczytania. Ale cóż, popróbuję, w razie czego napiszę.

Dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam

_________________
„Imperium, przez wieki podzielone, musi się zjednoczyć; przez wieki zjednoczone, musi się podzielić."


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:08 
Wybraniec
Wybraniec
Dołączył(a): 8 sty 2010, o 15:15
Posty: 108
Ostrzeżenia: 0 / 4
Coś mi się pokręciło w takim razie z tą 0.9... Na DeadlyForums się zarejestrowałem i dopiero się dało ściągać, wyskakiwał napis "Sorry! You have exceeded your daily allowed download amount." Przeczytałem "amount" jako "account", skojarzyło mi się, postanowiłem, że się zarejestruję i podziałało :D

Pozdro, ja już instaluję. Chyba nic się nie stanie, jak palnę na stare 1.4d?


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:13 
ModOrator roku
ModOrator roku
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 cze 2007, o 15:17
Posty: 1838
Ostrzeżenia: 0 / 4
@Bondzik
Innym problemem może być to, że używasz "starego" sava na nowej wersji. Niektóre zmienne dla fabryki HK zostały zmienione, więc możliwe po prostu, że ta scenka nie będzie działać poprawnie jeżeli nie przejdziesz od nowa całej "nowszej wersji" fabryki.
To jednak tylko spekulacja, bo nad tą częścią moda akurat nie ja pracowałem, ale wydaje się to bardzo prawdopodobne.


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:20 
Student
Student
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 mar 2006, o 11:18
Posty: 431
Ostrzeżenia: 0 / 4
Nie, nie - Nie bawiłem się w fabrykę, nie wykonywałem misji dla HK ba, nawet jej nie odwiedziłem - czy to może być tego wina ?

_________________
„Imperium, przez wieki podzielone, musi się zjednoczyć; przez wieki zjednoczone, musi się podzielić."


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:23 
ModOrator roku
ModOrator roku
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 cze 2007, o 15:17
Posty: 1838
Ostrzeżenia: 0 / 4
Jeśli jakiekolwiek zmienne dla tej scenki zmieniły się między wersją 1.4d a 1.5 (co jest bardzo możliwe) - to tak, może to być tym spowodowane. Lecz jak powiedziałem, nie ja pracowałem nad tą częścią moda, więc nie wiem do końca jak to wygląda.
Zgaduję, że najlepszym wyjściem byłoby rozpoczęcie nowej gry, tak co wszystko się "dostosuje" do zmian spowodowanych nowszą wersją.


EDIT: yeah, Hassat mniej-więcej potwierdził:
Cytuj:
And definitely a new game is advised, older saves MAY cause issues in the HK Factory.

Jeśli w fabryce, to też we wszystkim co ma związek z fabryką... a ta scenka jest definiowana właśnie przez akcje w fabryce lub ich brak.


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:33 
Wybraniec
Wybraniec
Dołączył(a): 8 sty 2010, o 15:15
Posty: 108
Ostrzeżenia: 0 / 4
Taki maciupci błąd w instalatorku :)
Domyślna ścieżka instalacji brzmi: "C:\Program Files\Program Files\LucasArts\SWKotOR2"

A tam zwykle się nie instaluje kotorka, tylko trochę bliżej :]

Pozdrawiam.


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 00:34 
Student
Student
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 24 mar 2006, o 11:18
Posty: 431
Ostrzeżenia: 0 / 4
No cóż szkoda... W takim razie, tutaj zakończę przygodę z grą. Dziękuje za wszystko, oraz życzę powodzenia w dalszej pracy ! Naprawdę gratuluje modyfikacji.


EDIT:

Działa, niespodziewanie dzięki... Pandzie, gdyż zauważył błąd w instalatorze. Tak więc dziękuje obu Panom, oraz życzę miłej gry !

_________________
„Imperium, przez wieki podzielone, musi się zjednoczyć; przez wieki zjednoczone, musi się podzielić."


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 02:02 
Jedi Honorary Consul
Jedi Honorary Consul
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 31 maja 2005, o 15:21
Posty: 717
Lokalizacja: Oświęcim
Ostrzeżenia: 0 / 4
No, no Zbylu... nareszcie mogę znów grać w Kotora 2 ^^
Dzięki Ci wielkie za tego genialnego moda.

_________________
Obrazek


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 15 mar 2010, o 13:51 
Wybraniec
Wybraniec
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 12 gru 2009, o 15:58
Posty: 103
Ostrzeżenia: 0 / 4
Świetna robota!

Mimo nerwowej końcówki(niemieckie tłumaczenie i błąd z uninstalem), wytrzymaliście do końca. Oby tak dalej.

Dzięki, Zbyl. Przykro nam z powodu pracy Stoney'a.

Edit:

Bug uniemożliwiający rozgrywkę. Nie ma służek! Po odlocie z "Przerębli" gra chce wyświetlić służkę, lecz nie może i wyrzuca do Windowsa.
Screen:
http://img532.imageshack.us/img532/8937/beztytuucf.png


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2010, o 12:19 
Wybraniec
Wybraniec
Dołączył(a): 5 lis 2008, o 18:12
Posty: 86
Ostrzeżenia: 0 / 4
Czy to normalne, że na Mrocznym Jastrzębiu nie ma tej skrytki ukrytej w "kolumnie" w ładowni? Tej, w której w kotorze 1 była przyprawa.


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2010, o 14:30 
ModOrator roku
ModOrator roku
Avatar użytkownika
Dołączył(a): 21 cze 2007, o 15:17
Posty: 1838
Ostrzeżenia: 0 / 4
@ Gavye Skywalker
Hmm. Interesujące.
http://www.deadlystream.com/forum/f123/ ... -1165.html <-- rozwiązanie w tym temacie... przynajmniej tymczasowo.


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2010, o 15:28 
Upadły
Upadły
Dołączył(a): 16 mar 2010, o 15:16
Posty: 4
Ostrzeżenia: 0 / 4
Gavye Skywalker napisał(a):
Świetna robota!

Mimo nerwowej końcówki(niemieckie tłumaczenie i błąd z uninstalem), wytrzymaliście do końca. Oby tak dalej.

Dzięki, Zbyl. Przykro nam z powodu pracy Stoney'a.

Edit:

Bug uniemożliwiający rozgrywkę. Nie ma służek! Po odlocie z "Przerębli" gra chce wyświetlić służkę, lecz nie może i wyrzuca do Windowsa.
Screen:
http://img532.imageshack.us/img532/8937/beztytuucf.png


ten sam problem

@zbyl2 dzieki za zainteresowanie, przegladalem tamten temat juz wczesniej i niestety link jest nieaktywny, nie mozna tego pobrac. Moze moglbys gdzies to rehostowac?


Zobacz profil  Offline
 
 Tytuł:
PostNapisane: 16 mar 2010, o 15:28 
Upadły
Upadły
Dołączył(a): 16 lut 2010, o 16:08
Posty: 8
Lokalizacja: Na zachód i południe od Odry. ^^
Ostrzeżenia: 0 / 4
Kurczę... wyjdę na hmm... kogoś. ^^

To M4-78 (?) jest kompatybilne/razem z/w tym? To jest z tym modem. Cholera... Wszystkie sensowne słowa wyleciały mi z głowy :)

_________________
Hmm... co by tu powie... tfu. napisać?


Zobacz profil  Offline
 

Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 142 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Następna strona


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

Panel

Góra Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników
Szukaj:
Skocz do:  
cron

Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
www.KotOR2.PL