Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości

Gry, Komputerowe, PC, Role Playing (RPG)
Czas na pranie

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum KotOR2.pl - Forum Strona Główna » Humor Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Czas na pranie

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 15:43
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Celdur
Student
Student

Na początku dziwnie, później jeszcze dziwniej. Nie będę się rozpisywał o pluciu na monitor i bolesnych upadkach z krzesła, ale nie powiem animacja jest yyy... eee... ten nooo... oryginalna, o! I tego się trzymajmy Rolling Eyes

Laundry day

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 15:54
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Magellan
Zbrojmistrz Jedi
Zbrojmistrz Jedi

Oj tak Very Happy Całkiem, całkiem. Spodziewałem się chyba każdego wybrnięcia z tej... nietypowej sytuacji, ale takiego finału bym się nigdy w życiu nie spodziewał! Mocne Very Happy

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 15:57
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  JediZipp
Adept Wiedzy
Adept Wiedzy

Hahahaha, niezłe, nie spodziewałem się tego. Przyznaję rację animacja jest JAK NAJBARDZIEJ oryginalna, a końcówki to by nawet Nostradamus nie przewidział Smile

JZ.

"What greater weapon is there than to turn an enemy to your cause?
To use their own Knowledge against them ?"
Bastila Shan

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 16:54
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  filut
Juventino
Juventino

Ostrzeżenia : 1 / 3

Albo ja mam jakieś skopane poczucie humoru, albo nie wiem, ale uśmiechnąłem się tylko w momencie "transformejszyn"... Confused

� made by � Żółwik™

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 18:36
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Damian
Dark Acolyte
Dark Acolyte

Świetne! Spodziewałem się całkiem innych zakończeń, a tu takie coś WoOt?

Cytat:

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 20:15
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Magellan
Zbrojmistrz Jedi
Zbrojmistrz Jedi

filut napisał:
Albo ja mam jakieś skopane poczucie humoru, albo nie wiem, ale uśmiechnąłem się tylko w momencie "transformejszyn"... Confused

1. Nie spojleruj!
2. Fajne rozwiązanie klasycznego motywu. No i zakończenie, gdzie wszystko wywraca się do góry nogami.

Jedynce do czego można się przyczepić animacja. Na początku bohaterowie to tylko szkielety, dopiero sama transformacja jest zrobiona świetnie. Nie najgorzej też właśnie wygląda końcówka i 'mimika twarzy'.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora

PostWysłany: Pon Lip 19, 2010 20:34
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Exar_Kun
Adept Wiedzy
Adept Wiedzy

Ekhem... No to filut jest nas dwóch. Tylko, że mi się nawet w momencie "transformejszyn" uśmieszek nie pojawił... Coś ze mną nie tak Crying or Very sad?

PostWysłany: Wto Lip 20, 2010 09:58
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  filut
Juventino
Juventino

Ostrzeżenia : 1 / 3

Exar_Kun napisał:
Ekhem... No to filut jest nas dwóch. Tylko, że mi się nawet w momencie "transformejszyn" uśmieszek nie pojawił... Coś ze mną nie tak Crying or Very sad?

W końcu gościu na tym filmiku robi się na pedała... Może dlatego my nie pasujemy, bośmy hetero Confused

� made by � Żółwik™

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

PostWysłany: Wto Lip 20, 2010 10:43
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Kate_x33
Wybraniec
Wybraniec

Okej.. X DDDD. Bardzo dziwny filmik, ale cóż, ludzie mają różne.. pomysły? Fajne, nie powiem XD'.

PostWysłany: Wto Lip 20, 2010 15:33
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Damian
Dark Acolyte
Dark Acolyte

filut napisał:
Exar_Kun napisał:

W końcu gościu na tym filmiku robi się na pedała... Może dlatego my nie pasujemy, bośmy hetero Confused

Tylko pogratulować wymyślonej teorii i inteligencji, która jej towarzyszy. Na siłę szukasz czegoś śmiesznego w tym filmiku. Jest on ciekawy z tego względu, że jest dziwny. Zawiera motyw, którego nie przewidział żaden z użytkowników(tak mi się przynajmniej wydaje).

To, że jednemu się ten filmik spodobał, a drugiemu nie, to nie znaczy, że można to brać jako wskazówkę, co do jego orientacji seksualnej. Takie myślenie jest co najmniej chore(nie wspomnę już o homofobii, którą okazałeś swoim postem. Pedał, to masz sprzęgła w samochodzie, i nie - nie jestem homoseksualistą Wink). Znasz coś takiego, jak gust?

Pozdrawiam,
Damian
Wink

Cytat:

PostWysłany: Wto Lip 20, 2010 16:46
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Exar_Kun
Adept Wiedzy
Adept Wiedzy

haha to żeś się teraz Damian rozpisał Very Happy
Napiszę twoim językiem, żebyś mnie zrozumiał: W moim mniemaniu, filut chciał poprawic nam (mi i jemu) humor, żebyśmy w tym temacie również się pośmiali i nie sądzę, że próbował obrazic jakiegokolwiek użytkownika, tego o to zaiste wspaniałego forum.

Czyli po ludzku: to był żart XD

PostWysłany: Wto Lip 20, 2010 18:55
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  JediZipp
Adept Wiedzy
Adept Wiedzy

Exar_Kun napisał:
Czyli po ludzku: to był żart XD

Żartować też trzeba najwyraźniej umieć, mnie też poruszył ten tekst. Niezależnie od intencji od niektórych tekstów powinno się powstrzymać. Taka mała uwaga, Damian ma rację, a ja wybaczam Wink

PS: Żeby nie było: mi się podobało i też jestem hetero...

JZ.

"What greater weapon is there than to turn an enemy to your cause?
To use their own Knowledge against them ?"
Bastila Shan

PostWysłany: Wto Lip 20, 2010 19:08
Odpowiedz z cytatem  
Wiadomość
  Magellan
Zbrojmistrz Jedi
Zbrojmistrz Jedi

Cytat:

Nie muszę mieć raka, aby leczyć z niego ludzi. Nie muszę być biednym, aby rozwiązywać problemy biednych i tak samo nie muszę być pedałem, aby bawiły mnie pedalskie scenki.

Jeśli już kogoś interesuje, co mnie rozbawiło w filmiku to kilka kwestii. Standardowy motyw podejrzenia o zdradę, rozwinięty nie o szminkę czy perfum, ale coś przypominającego wibrator. Kiedy spodziewałem się jakiegoś tłumaczenia w stylu: "szukam odrobiny zrozumienia"/byłem na cmentarzu/coś innego pojawia się motyw wzięty z Czarodziejki z Księżyca, czyli bajki którą widział chyba każdy. Rozbawiło mnie wstawienie takiego motywu mimo iż sam w sobie nie ma odrobiny humoru. No, może poza ukazaniem patyczakowatego gościa w obcisłej kiecce. Ale nawiązanie do wspomnień, abstrakcja robią swoje. No i nie zapominajmy o końcówce, w której role się odwracają. Jedyna zabawna sama w sobie scena to mina tej dziewczyny po tym, jak się zorientowała o co zacz i sięga po piwo. Coś jeszcze tłumaczyć?

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum KotOR2.pl - Forum Strona Główna » Humor

Strona 1 z 1
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Skocz do: