|
|
|
| Cytat: |
| Wiem, że wielu przede mną miało już ten sam problem jednak wybitnie nie mam ochoty zaczynać gry od początku. |
Skoro wiesz, że wiele osób ma ten sam problem, to może łaskawie skorzystaj z opcji szukaj. Szybciej byś znalazł odpowiedź niż napisałeś tego posta.
| Kod: |
Kantor, jak już pewnie zdążyliście się zorientować na Telos, jest organizacją, która utrudnia życie zarówno uczciwym jak i nieuczciwym mieszkańcom galaktyki.
Żeby się spotkać na Nar Shaddaa z Visquisem, szefem Kantoru na tej planecie, musimy zwrócić na siebie uwagę tejże organizacji. Możemy to zrobić na dwa sposoby:
a) rozwiązanie dla graczy grających po jasnej stronie mocy (LS):
Musimy działać tak, żeby jak najbardziej przeszkodzić Kantorowi w prowadzeniu działalności przestępczej, np. wyzwolić uchodźców spod nacisku Saquesha oraz rozwiązać konflikt kupiecki na korzyść Rodianki.
b) rozwiązanie dla graczy grających po ciemnej stronie mocy (DS):
Tutaj nasze działania mają doprowadzić do tego, żeby działać na korzyść Kantoru. Możemy przekonać uchodźców do poddania się Kantorowi czy przekonać zarażonego uchodźcę do samobójstwa.
Jak widać, quest ten można porównać do balansu między ciemną i jasną stroną mocy.
Jednak wzbudzić zainteresowanie Kantoru niezależnie od obranej ścieżki, możemy poprzez wygranie z Champem, mistrzem pazaaka w Jaskini Hazardu, lub zdobycie mistrzostwa w wyścigu ścigaczy oraz okradając skarbiec Hutta Voggi.
Jest jeszcze możliwość "kupienia" sobie zainteresowania poprzez małego myszkowatego stworka stojącego w kantynie. W tym celu musimy zapłacić mu 2000 kredytów i prosząc go o negatywną lub pozytywną opinię (w zależności od naszej strony mocy). |
Kiedyś sporządziłem taki opis, który, uważam, jest lepszą wersją tego co zamieszczono w FAQ KotOR II. _________________ K.U.R.W.A. - Kiedy Upada Rozum Wchodzi Agresja.
|
|