|
|
|
Wiem iż było to wiele razy na forum i to się tak przewija, ale zanim napisałem ten temat, dokładnie przestudiowałem inne tematy, związane w pewnym stopniu z moim problemem. Proszę nie krytykować i nie wspominać o formatach dysku, czy reinstalach gry itp. gdyż jestem mądry i już to zrobiłem, a piszę ten temat, bo nic nie pomogło.
Okej, a więc skończyłem przedmowę i zabieram się do pisania. Otóż mam ten sam problem co inni. Robię sobie postać, oglądam "Dawno, dawno temu...", spada Ebon Hawk i po tym filmiku, wywala mi błąd, klikam oczywiście, "Nie wysyłaj". Na początku myślałem że to przez spolszczenie, albo patch, niestety po przeinstalowaniu gry, dalej działo się to samo. Dodam jeszcze że próbowałem, z save'm, po Peragusie, lecz to też nic nie pomogło. Przy końcu ładowania, pojawiał się ten sam błąd. Mam najnowsze sterowniki Mobile Intel. Korzystam z laptopa. Nie dawno zrobiłem formata dysku. Bardzo proszę o pomoc. Kotor 1 działał bez zarzutu. _________________ H-RP.pl - Najlepszy serwer Role Play na świecie. Odwiedź.
|
|